Mihai Bendeac i-a uimit pe toți. Delia: M-am speriat puțin

Rodica Mitu / 23 feb 2019 / 21:39

Noul sezon iUmor a venit cu o veste care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

iUmor. Sezon 6. Ediția 1. În timp ce se puneau la punct cu noutățile din viața fiecăruia, Mihai Bendeac și-a anunțat colegii că, de curând, a aflat că va avea un copil. Vestea i-a uimit pe unii, în timp ce alții au mărturisit că le vine greu să creadă.

iUmor. Sezon 6. Ediția 1. „Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic...", a remarcat Delia, în timp ce Cheloo, Dan Badea și Șerban Copoț au mărturisit că au ceva îndoieli.

iUmor. Sezon 6. Ediția 1. „Ce vreți, să fac eforturi să vă conving? Felicitați-mă și gata! Nu are nicio relevanță pentru mine dacă voi mă credeți sau nu", a spus Mihai Bendeac încercând să încheie situația.

iUmor. Sezon 6. Ediția 1. Colegii săi nu au vrut și ei să închidă subiectul atât de repede.

iUmor. Sezon 6. Ediția 1. Obișnuit cu scena iUmor din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând de sâmbăta aceasta, 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.