Mihaela Iorga Moraru, `suspect` la DNA, zvon. Tudorel Toader, șocat în direct

Mihai Gadea - Tudorel Toader
Mihai Gadea - Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost șocat, în direct, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, când Mihai Gâdea i-a spus un zvon care umblă prin redacții cu privire ce va întâmpla la DNA. 

”Jurnaliștii sunt anunțați cam cu o zi înainte cine va veni la DNA. Zvonul care umblă prin redacții în aceste zile este că, după ce a câștigat ieri la Curtea de Apel suspendarea deciziei de revocare din DNA, luată de doamna Kovesi, doamna Mihaela Iorga Moraru este chemată la DNA în calitate de suspect.” a spus Mihai Gâdea la Antena 3. 

”A fost chemată?” a întrebat contrariat ministrul Tudorel Toader. 

[citeste si]

”Acesta este zvonul” i-a răspuns Mihai Gâdea, care a întrebat dacă ”Oricine nu se supune- că e vorba de cetățeni, oameni politici, magistrați- va fi luat în cătușe? Este o situație care a degenerat mult prea mult! În calitatea mea, trebuie să vă întreb acest lucru”. 

”Eu vă mărturisesc că este prima dată când aud cu urechile mele faptul că în redacții se știe, pe surse, cu o zi înainte, faptul că cineva urmează să fie audiat. Categoric că nu poate fi legal. Dacă este adevărat, este, să mă exprim neacademic, groaznic să se întâmple așa ceva. Eu vă cunosc emisiunile, dezbaterile și le apreciez. Faptul de a scoate în prim-plan aceste vulnerabilități ale sistemului are și o parte pozitivă: ca românul să cunoască adevărata față a justiției, să nu ne amăgim să vedem numai exteriorul, numai forma justiției, trebuie să vedem și conținutul ei, apreciem ceea ce este bun, consolidăm, dar este absolut necesar să luăm măsuri pentru a înlătura ceea ce este rău”, a afirmat Tudorel Toader. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel