Mișcare Voiculescu. Dragnea, avertisment crunt: la ce s-a referit

Liviu Dragnea a avertizat Guvernul să nu uite că nu mai are posibilitatea să adopte decât măsuri cu privire la gestionarea treburilor curente. De asemenea, i-a sfătuit pe tehnocrați să nu se mai agite cu unele proceduri de angajare prin ministere, de numiri, pe final de mandat.

Liviu Dragnea s-a referit la ultima mișcare făcută de Vlad Voiculescu.

Ministerul Sănătății a început, pentru prima dată, procedurile de achiziții publice centralizate pentru mai multe categorii de medicamente care au o pondere însemnată în totalul costurilor suportate de fiecare dintre unitățile sanitare, respectiv medicamente antibiotice și oncologice.

Potrivit unui comunicat de presă, în cazul antibioticelor, lista propusă spre achiziționare cuprinde 24 de molecule, sub toate formele. Pentru medicamentele oncologice, Ministerul Sănătății va achiziționa prin procedură centralizată 12 molecule, dintre cele mai utilizate în tratamentul de specialitate.

La estimarea cantităților necesare s-a ținut cont de consumul comunicat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate pe fiecare moleculă în parte, concentrație și formă farmaceutică.

De menționat că Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, l-a numit pe Vlad Mixich, un bun prieten al său, în funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel