MFE, alături de jurnaliști români, la Bruxelles, în vizită de lucru pentru Promovarea Politicii de Coeziune

Clădirea BE-HERE
Clădirea BE-HERE

Un grup de jurnaliști români se află la Bruxelles, la invitația Ministerului Fondurilor Europene, unde vor vizita  mai multe proiecte implementate cu fonduri europene.

Aflați la Bruxelles, jurnaliștii au vizitat BE-HERE, noul nume al clădirii industriale "Byrrh", cumpărată de Centrul de Acțiune Socială din Bruxelles și restaurată pentru a deveni un reper al activității economice urbane.

Clădirea, cu o suprafață de peste 9.000 m², găzduiește companiile care activează în domeniul alimentației sustenabile, funcționând ca o piață ecologică și promovând totodată proiecte de economie socială.

Proiectul, în valoare de 20 milioane de euro, a beneficiat de o finanțare de 5 milioane euro din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Florin Rugină, reprezentantul României la Comisia Europeană (stânga), alături de Christian Spahr

Inițiativa Ministerului Fondurilor Europene  este o parte a proiectului „Ce înseamnă Coeziunea în UE?", finanțat prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020.

Acesta este implementat de Direcția de Comunicare a MFE, pentru a asigura, cu ajutorul mass-media, o mai bună vizibilitate a beneficiilor pe care Politica de Coeziune le generează în viața cetățenilor.

De asemenea,  în cursul zilei de joi reprezentanții presei din România au participat la o reuniune de lucru cu Christian Spahr, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene privind Politica Regională.

Vezi și: Iohannis, președinte al Consiliului European. Chirieac: Se negociază. Un semnal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel