Metodologiile de concurs pentru inspectori generali şi directori de şcoli, în dezbatere publică

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie. foto: FB
Ministrul Educaţiei, Monica Anisie. foto: FB

Ministrul Educaţiei a anunțat că săptămâna viitoare va supune dezbaterii metodologiile de concurs pentru inspectori generali şi directori de şcoli.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat că săptămâna viitoare va pune în dezbatere publică metodologiile pentru organizarea concursurilor de inspectori generali şi directori de şcoală.

''După foarte mulţi ani, în 2016, am fost prima persoană care a organizat concursuri pentru inspectori şcolari şi directori de şcoli. Această situaţie de provizorat în care îi ţinem pe colegii directori, inspectori sau inspectori generali nu este o situaţie foarte bună pentru că lăsăm loc politicului să se implice în educaţie. De aceea, în 2016, am organizat acele concursuri şi voi continua anul acesta să organizez concursuri. Şi anunţ că săptămâna viitoare voi supune dezbaterii publice metodologiile de concurs, pentru că au trecut 4 ani de când am ţinut acele concursuri. Au expirat mandatele unora dintre ei. (...) Am luat decizia să reluăm concursurile'', a spus duminică Anisie la Digi 24.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23