Messi ar putea pleca liber de contract de la Barcelona

messi
messi

Lionel Messi poate pleca liber de contract de la FC Barcelona în cazul în care echipa nu reușește să se înscrie în Prima Liga Spaniolă sau în Champions League, totul datorită problemelor secesioniste din Catalonia. 

Starul sud-american a impus această clauză din cauza evenimentelor din ultimul an. În luna octombrie, Parlamentul catalan a votat o declarație prin care declara independența regiunii. Replica Madridului a sosit în scurt timp: se va aplica articolul 155 din Constituție, care prevede "de facto" o preluare a controlului central asupra regiunii care se bucura de independență. Au urmat zile tensionate cu lupte violente de stradă, un referendum și alegeri în regiune.

În urma acestui ultim tur de scrutin, desfășurat în luna decembrie, alegerile în regiune au fost câștigate din nou de formațiunile politice separatiste.

Leo Messi va câștiga 560.000 de euro pe săptămână până în anul 2021. Este a opta oară când Messi își prelungește contractul cu Barcelona. A câştigat 30 de trofee în tricoul echipei catalane, relatează Digisport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel