Messi, noul Balon de Aur. Mircea Badea, prima reacţie. Cât a pariat într-un meci în care Messi a fost scos la pauză

Mircea Badea / Foto: Captură Antena3
Mircea Badea / Foto: Captură Antena3

Mircea Badea a reacţionat după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021. 

Argentinianul l-a învins în finala pentru trofeu pe polonezul Robert Lewandovski, care se consolează cu premiul pentru cel mai bun atacant al anului 2021. Este al şaptelea trofeu pentru Leo Messi, un record absolut. 

"Dar de ce? Există şi o explicaţie pentru asta? Deci Robert Lewandovski, care dă gol şi când nu vine la meci, nu ia Balonul de Aur. În schimb, Messi... Eu îl susţin, nu e problemă, dar Lewandovski chiar joacă. Messi pentru ce a luat? Pentru întreaga activitate sau ce? A depăşit recordul la vândut tricouri? 

Săracul, ce chinuit, a plecat de la Barcelona la Paris, ne-a şi explicat că au fost copiii traumatizaţi. Cu toată dragostea, amintesc că Lewandovski e şi polonez, nu e de unde trebuie", a declarat Mircea Badea la Antena 3. 

Badea, pariu pe PSG după ce a ieşit Messi din teren

"Puteam să pariez pe Messi şi era şi previzibil, că a fost mult marketing. Dar să spun o poveste reală. Era condusă PSG la pauză de nimeni, cineva din fundul clasamentului. În prima repriză nu au jucat nimic, au luat gol. După pauză a zis comentatorul că l-au schimbat pe Messi la pauză. L-au schimbat la pauză? Nici nu mi-a păsat cine a intrat, am pus 1000 de euro că bate PSG. Dacă îi scot pe Messi şi pe Neymar din teren, nu contează cine intră, îi dau mingea lui Mbappe şi ăla dă gol. Era cotă 3 la 1!", a mai punctat Badea. 

Jean Pierre Papin: Dacă îl va lua Messi, se va devaloriza 

”Messi nu a jucat nimic în ultimele cinci luni. Am văzut oameni care spun că e favorit, nu-i înțeleg! Îl adaug aici și pe Cristiano Ronaldo, intră în aceeași categorie. De când a câștigat Copa America, ce a făcut Messi? A marcat un gol în campionat și trei în Champions League. 

N-am nimic împotriva lui Messi, firesc, este unul dintre cei mai buni jucători din istorie, dar anul ăsta nu merită Balonul de Aur.

Dacă-l va lua Messi, Balonul de Aur s-ar devaloriza, pentru că ar însemna că jucătorii de succes nu ar mai avea șansa să câștige trofeul. Când știi cât de greu este să performezi un sezon întreb, știi că nu-i corect”, a spus Jean-Pierre Papin, potrivit AS.

VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel