Mediere Guvern - BNR. Eugen Teodorovici, REFUZ pentru Klaus Iohannis

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a comentat invitația la mediere inițiată de către președintele Klaus Iohannis în fața parcului Herăstrău. 

”La nivel de Guvern - BNR, prin Ministerul de Finanțe, avem o relație instituțională, nu este cazul ca cineva din afară să intervină în proces. O întâlnire între doamna prim-ministru și guvernatorul BNR a fost stabilită pentru joia viitoare. Nu mergem la BNR, invităm BNR la Guvern. (...) Nu e vorba de refuzat, ci de o procedură instituțională. Dl președinte trebuie să transmită solicitarea către prim-ministru, mai departe premierul decide. Nu către ministere se face o astfel de invitație”, a explicat ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, la Antena 3. 

Klaus Iohannis, decizie privind medierea

”Am decis să încerc o mediere între Guvern şi BNR. În zilele următoare îi voi invita şi pe unii, şi pe alţii la Cotroceni. O mediere înseamnă că vin la aceeași masă părțile care nu se înțeleg. S-a mers cam departe cu afirmații destul de contondente în ultima perioadă. Acum e vorba despre guvern și BNR și îi voi chema la mediere. Sper să ajungem la un numitor comun.”, a spus președintele Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel