Medicul Radu Țincu, avertisment privind coronascepticii: Există o accelerare. Afectare pulmonară masivă de peste 70%

Medicul Radu Țincu avertizează că numărul coronascepticilor a crescut și tot mai mulți români ajung în stare foarte gravă la spital.

"Din păcate acest fenomen s-a amplificat. Sigur, nu este catastrofal, dar față de anul trecut există o accelerare a celor care consideră că e mai bine să rămână acasă, să se trateze acasă și să nu vină în spital unde oxigenul și terapia intensivă i-ar putea omorî. Acest lucru s-a întâmplat pentru că în ultima perioadă au fost apariții în spațiul public ale unor cadre medicale care au contestat în primul rând măsurile sanitare, au contestat protocoalele de tratament și nu au oferit soluții. 

În momentul în care avem o afecțiune respiratorie care se agravează asta înseamnă tulburări de respirație, lipsa aerului, oboseală extremă la eforturi reduse, existența febrei peste 38 de grade pentru mai multe zile și desigur o scădere a nivelului saturației sub 90%, dacă aveți un aparat de măsurat acasă, sunt semnele care vă indică că trebuie să mergeți la spital. Este important să cerem tratamentul antiviral înainte ca el să fi ajuns în totalitate în plămâni. Acești pacienți, care refuză să vină la spital, ajung cu o afectare pulmonară masivă de peste 70% și orice tratament antiviral nu mai are o eficiență extraordinară.", a declarat Radu Țincu la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel