Vrei să vezi meciurile UEFA 2020? Biletele au fost puse în vânzare

Vrei să vezi meciurile UEFA 2020? Biletele au fost puse în vânzare
Vrei să vezi meciurile UEFA 2020? Biletele au fost puse în vânzare

A început înscrierea pentru cumpărarea biletelor la meciurile EURO 2020.

Începând marți, 26 martie 2019, iubitorii fotbalului se pot înscrie de acum pe website-ul UEFA pentru a-și exprima intenția de a cumpăra bilete la meciurile UEFA EURO 2020. Federația Română de Fotbal a lansat acest anunț într-o conferință de presă la Cluj-Napoca, prilej cu care a prezentat și o secțiune informativă specială pe website-ul frf.ro.

Alexandru Cândea, managerul de ticketing al proiectului EURO 2020 la București, a dat detalii despre procesul de achiziționare a biletelor pentru Turneul Final al Campionatului European. Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe site-ul UEFA, începând cu 12 iunie 2019. Până atunci, doritorii își pot deschide contul de utilizator pe site-ul UEFA pentru a-și exprima intențiile. Acest pas este obligatoriu în procedura de achiziție și este recomandabil să fie parcurs din timp. Înscrierea pentru bilete se face la adresa https://euro2020.tickets.uefa.com.

4 milioane de bilete

În cazul foarte probabil în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul biletelor, se va apela la o loterie organizată de UEFA. În prima fază, care durează până pe 12 iulie 2019, se vor pune în vânzare 1 milion de bilete, restul până la 3 milioane urmând a se comercializa la sfârșitul anului, după ce se cunosc echipele calificate la EURO 2020.

Informații despre biletele la EURO 2020 se pot găsi și pe site-ul FRF, la adresa frf.ro/ticketing.

Citește și: Trofeu Euro 2020 - Cosmin Contra: "Just for luck"

Burleanu pune presiune pe fotbaliști

În cadrul întâlnirii cu presa de la Cluj-Napoca, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a prezentat importanța recentei decizii a UEFA de a acorda Bucureștiului găzduirea festivității tragerilor la sorți pentru turneul final:

"Nu numai că este important, dar trebuie să fim prezenţi la Euro 2020. Lucrul acesta este împărtăşit atât de noi ca administraţie, cât şi de suporteri şi de stafful tehnic şi de către jucători. Mai ales că în aceste zile am fost foarte aprope de ei şi ştiu că conştientizează şi îşi dau seama de importtanţa acestui eveniment. Am avut posibilitatea să discut cu jucătorii şi mi-au spus să au simţit o presiune în plus când au aflat că la Bucureşti va avea şi tragerea la sorţi, astfel încât toarte reflectoarele vor fi puse pe România la finalul acestui an şi sunt foarte încrezători pe capacitatea noastră de a merge la Euro 2020" a spus preşedintele FRF Răzvan Burleanu.

"România va avea o expunere internațională majoră prin acest eveniment și avem șansa uriașă de a ne poziționa ca un actor important în zona de diplomație sportivă, nu doar la nivel regional, ci chiar internațional". Evenimentul va avea loc pe 30 noiembrie 2019, la ROMEXPO.

Mesajul lui Belo

Din echipa FRF prezentă la Cluj-Napoca au mai făcut parte Miodrag Belodedici, Ambasador EURO 2020 București, și Lucian Sănmărtean, participant cu Naționala României la EURO 2016. Cei doi foști mari fotbaliști au împărtășit experiența lor la edițiile trecute ale Campionatului European și bucuria pe care au trăit-o când s-au aflat alături de marii jucători ai continentului.

"Vă încurajez pe toți iubitorii fotbalului să veniți la acest eveniment deosebit și să luați parte la marea sărbătoare a fotbalului european. Nu veți regreta!" – a transmis Miodrag Belodedici românilor.

Citește și: România - Feroe Live text | VIDEO Rezultat preliminarii Euro 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel