Mașină răsturnată în grădina unei școli. Pasagerii, răniți grav

Alexandru Ichim / 23 aug 2019 / 10:47
FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj

Două persoane au fot rănite în urma unui accident grav produs în județul Cluj. Victimele s-au răsturnat cu mașina în grădina unei unități de învățământ. 

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în localitatea Căianu Vamă, județul Cluj.

Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit un autoturism care ajunsese în curtea unei școli și fusese readus pe roți de către localnici, după ce acesta s-a răsturnat în urma accidentului. De asemenea, o femeie, aflată în stare gravă, cu multiple traumatisme a fost scoasă de localnici, până la sosirea echipajelor de pompieri și se afla întinsă lângă autoturism.

Pompierii și echipajele medicale au acordat asistență medicală de urgență femeii și au acționat pentru extragerea unui bărbat, care rămase blocat în mașina răsturnată.

Femeia aflată în stare gravă a fost transportată de către echipajul SAJ în stare de inconștiență la spital. Bărbatul extras de pompieri a primit asistență medicală și a fost transportat, în stare de conștiență, de către echipajul SMURD, la spital.