Marius Pieleanu, veste BOMBĂ despre Guvernul Dăncilă

Liderii PSD ar putea amâna CEx de luni, unde urma să se definitiveze lista Guvernului Viorica Dăncilă.

UPDAT: Potrivit Antena 3, luni după-amiază vor avea loc în CEx-ul discuții despre programul de guvernare, astfel că vor fi suspendate negocierile privind formarea cabinetul Viorica Dăncilă.

Amânarea ar putea fi decisă și de problemele vicepremierului Paul Stănescu.

UPDATE: Realizatorul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, Răzvan Dumitrescu, a infirmat informația potrivit căreia CEx-ul de luni ar fi amânat. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat afirmația sociologului Marius Pieleanu.

Știrea inițială: 

Sociologul Marius Pieleanu a declarat, duminică seara, la Antena 3, că este posibil ca CEx de luni, să fie amânat.

"Listele nu au fost finalizate, a fost o procedură internă mai mult decât democrată de data aceasta. În ordinea câștigării alegerilor din 2016, județele au venit și au propus nume pentru unul sau mai multe ministere. Procedura se pare  că nu s-a finalizat, drept urmare, din acest motiv, CEx de luni, de la orele 16,00,  ar putea să fie amănat" a declarat Pieleanu.

Există o sumă mare de nume care au fost propuse, partidul având de unde să aleagă, PSD-ul fiind și cel mai mare partid al Româniiei, a mai declarat sociologul Marius Pieleanu.

Președintele Klaus Iohannis declara la nominalizarea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier că: "PSD trebuie să performeze. Românii au mari așteptări, și eu am mari așteptări. PSD a promis, și în campania electorală, și după campanie lucruri importante.

PSD a promis salarii, pensii, școli, manual, spitale, infrastructură, dar până acum prea puțin s-a realizat. Acum, PSD trebuie să dovedească că ceea ce a promis, face.
Avem, la un an de la alegerile parlamentare, care au fost câștigate de PSD, două guverne PSD eșuate. Acum, primesc șansa de a dovedi că știu ce vor și știu cum se face.

În continuare, invit pe toți cei implicați în procedură să se mobilizeze și să lucreze repede și bine. Este posibil ca până la 1 februarie întreaga procedură să fie finalizată și noul guvern să se apuce de treabă și să rezolve problemele, mai degrabă decât să le încurce".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel