Marcel Vela trimite medicii peste polițiștii anchetați, dar în concediu medical

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Marcel Vela, ministrul de Interne, susține că va trimite o echipă de medici pentru a-i ajuta pe polițiștii aflați în concediu medical, dar care sunt cercetați în diverse anchete. 

Trei polițiști din cadrul IPJ Olt, fostul șef, dar și doi adjuncți sunt în concedii medicale din septembrie. Astfel că aceștia nu pot ajunge la comisia disciplinară sau la Secția Specială, în ceea ce privește ”cazul Caracal”, susține România TV. 

Marcel Vela a intervenit în direct la postul de televiziune unde a fost întrebat dacă aceștia evită anchetele și dacă are cunoștințe despre acest caz. 

Vela trimite medicii peste polițiști

”Știți că din prima zi am avut această problemă cu concediile medicale cu prefecții care organizau alegerile. Dintr-o dată a apărut o viroză și am rămas fără prefecți și subprefecți. Părerea mea e că sunt ciudate. Să nu le spun că sunt incorecte sau ireale pentru că nu pot să contest o decizie medicală. Dar o spun acum public că în situații de acest gen, speciale, în care se ascund unii cu musca pe căciulă după certificate medicale, voi face ce am promis la Arad. Voi trimite echipă de medici de la Spitalul Ministerului Afacerilor Interne pentru a-i ajuta să se însănătoșească. Poate medicii de acolo nu știu să le prescrie tratamentul. Să-i ajutăm să fie sănătoși și să vină la lucru pentru a fi trași la răspundere”, a susținut Marcel Vela la România TV. 

Mai mult, actualul ministru de Interne a mai precizat că dacă în termen de șase luni de zile nu se decide ce sancțiune primește polițistul vizat într-o anume anchetă, cauza se clasează, iar polițistul nu ar mai putea fi anchetat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel