MApN, achiziţie corvete: Procedura de achiziţie, iniţiată

Mircea F. Cristian / 01 Martie 2018 / 11:55 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

MApN anunţă că a fost iniţiată procedura de achiziţie pentru atribuirea acordului-cadru de furnizare a corvetelor multifuncţionale.

Departamentul pentru armamente al Ministerului Apărării Naţionale a iniţiat joi procedura specifică de achiziţie pentru atribuirea acordului-cadru de furnizare a produsului 'corvetă multifuncţională', informează MApN într-un comunicat transmis Ageerpres.

Anunţul de participare şi documentaţia de atribuire pentru această procedură au fost publicate pe pagina de internet a Companiei Naţionale Romtehnica SA, la adresa http://www.romtehnica.com.ro/site/import/. MApN arată că procedura specifică de achiziţie este bazată pe competiţie şi se va finaliza prin semnarea unui acord-cadru pentru furnizarea produselor şi serviciilor aferente Programului esenţial de înzestrare 'Corvetă multifuncţională'.

De asemenea, se arată că, de la intrarea în vigoare a primului contract subsecvent aferent acordului-cadru, prima navă va fi construită şi dotată în maximum trei ani, programul urmând a fi finalizat, cu toate cele patru corvete, în maximum şapte ani.

[citeste si]

Operaţiunile compensatorii aferente contractelor subsecvente vizează transferul de tehnologie necesar pentru construcţia, dotarea şi mentenanţa corvetelor, modernizarea fregatelor tip T22R din dotarea Forţelor Navale Române, respectiv dezvoltarea unui centru de instruire la nivelul acestei categorii de forţe.

Valoarea totală a proiectului de investiţii este evaluată la aproximativ 1,6 miliarde de Euro, inclusiv TVA.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26