Roy Keane: Urmează zile negre pentru Manchester United

Fostul fotbalist al lui United a declarant că urmează vremuri grele pentru club.

Roy Keane a preconizat o perioadă dificilă pentru formația de pe Olt Trafford, dar insistă că omul potrivit este în continuare Ole Gunnar Solskjaer.

Execuția lui Pierre-Emerick Aubameyang a adus egalul pentru Arsenal, într-un meci de luni seara care nu a arătat deloc calitate.

Pentru United, remiza a stabilit un nou record negativ. Diavolii roșii au obținut mai puțin de 10 puncte în primele șapte etape de Premier League. Așadar, aceasta este cel mai prost start de sezon din noua eră a competiției engleze, adică din 1989-1990.

Elevii lui Solskjaer au un calendar nebun în următoarele șapte etape: șase deplasări și un singur meci acasă. Din nefericire pentru United, aceștia vor trebui să-i primească pe Old Trafford pe jucătorii lui Liverpool.

Keane, un jucător important în istoria clublui, a spus că urmează o perioadă dificilă pentru United, dar nu simte nevoia de a-l demite pe Solskjaer.

„I-au oferit această slujbă și contractul, așa că trebuie să-l susțină și să îl lase să își facă treaba. Dă-i măcar două perioade de transferuri. Urmează zile grele? Poți pune pariu că urmează. Dar trebuie să persevereze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel