Mama lui Hardy vrea să dea statul român în judecată. Românii nu au trimis nici acum ajutorul financiar promis

chauncey hardy
chauncey hardy

Olamae Hardy, mama baschetbalistului care a murit pe data de 9 octombrie, a declarat că ia în considerare posibilitatea de a da statul român în judecată şi că nu este mulţumită de evoluţia investigaţiei poliţiei.

Olamae Hardy a precizat într-un scurt interviu telefonic pentru HotNews.ro că a auzit diferite variante despre evenimentele din noaptea de 8 spre 9 octombrie, atunci când fiul său a fost victima unei agresiuni într-un club din Giurgiu. Baschetbalistul Chauncey Hardy a fost înmormantat miercuri, in orasul natal din statul Connecticut.

Rep: Sunteţi mulţumită de evoluţia investigaţiei poliţiei? Olamae Hardy: Nu, nu sunt. Rep: Vă gândiţi să daţi în judecată statul român sau anumite instituţii publice din România pentru ceea ce s-a întâmplat? Olamae Hardy: Da, iau în considerare. Dar încă nu m-am decis. Rep: Veţi cere o compensaţie din partea statului român? Olamae Hardy: Nu am primit nimic din partea statului român. Ei spun că au deschis două conturi, dar nu am primit nimic. Rep: Aţi vorbit cu colegii fiului dumneavoastră despre ce s-a întâmplat? Olamae Hardy: Nu, nu am avut ocazia. Am auzit diferite variante. Nu ştiu ce sa cred.

Într-un interviu Lanny Breuer, adjunctul procurorului general al Statelor Unite, a anunţat că FBI lucrează împreună cu autorităţile române la acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel