EXCLUSIV  Lună Plină, 3 august. Schimbări radicale pentru zodii. La ce să ne așteptăm

Horoscop, luni, 25 ianuarie 2021
Horoscop, luni, 25 ianuarie 2021

Săptămâna 3-9 august începe cu un eveniment astrologic de neuitat.

Luna Plină din Vărsător de luni, 3 august, de la 18:59 este plină de surprize. Mă vei întreba dacă unele plăcute sau nu. Dacă Vărsătorul se pricepe la ceva, se pricepe la instabilitate și la scenariile la care nu te-ai fi gândit niciodată. Și pe moment, nu îți vei da seama dacă îți convin sau nu. Iar această lună plină este una mai specială, exact cum îi place Vărsătorul. Soarele și Luna vor vor fi în careu cu Uranus, deci vom avea schimbări la schimbări. Pentru cei care au marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, zilele acestea vor fi impregnate cu episoade de anxietate. De ce? Pentru că apare nevoia schimbării, iar ei, după cum bine știm, sunt foarte rezistenți și încăpățânați.

Tendința principală

Astrograma momentului are ascendentul în Capricorn, ceea ce înseamnă că vom invoca motive conservatoare și idei tradiționaliste în momentul schimbării. Dar în același timp, putem renunța mai ușor la metehne. Adică recâștigarea controlului personal se va face după ce “aruncăm” lucruri sau relații devenite inutile. De asemenea, putem uita și de unele idei sau gânduri. Opoziția dintre Mercur și Saturn are darul să ne arate că lumea evoluează, iar noi vrem să avem în continuare o mentalitate repetentă.

Tendința principală va fi aceea de gândi departe, de fi optimiști, de a ne detașa, dar lecția Lunii Pline este aceea că până nu scăpăm de balastul din viața noastră, nu vom putea respira cum se cuvine în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel