EXCLUSIV  Lună cu noroc pentru ZODII. Nu ați mai trăit demult asta! Astrolog DC NEWS: Trebuie să-mi găsesc cuvintele ca să anunț asemenea schimbări

Planetele Venus și Marte se întâlnesc sub semnul Leului pe 13 iulie, aducând schimbări majore pentru toate zodiile. 

"Conjuncția Venus - Marte din Leu, de pe 13 iulie...rareori întâlnim un asemenea moment! Penultima dată s-a întâmplat în 2015, apoi 1991, 1989 etc. Și să nu-ți mai spun că această conjuncție Venus - Marte și cu Saturn în Vărsător s-a mai petrecut în anul 1991. Deci este o conjuncție foarte rară și cu Saturn în Vărsător, și mai rară! 

Venus și cu Marte în Leu...Cine este Venus? Partea de iubire, afecțiune, feminitate, relație. Cine este Marte? Pasiunea, sexualitatea, energia, forța, agresivitatea. Venus și Marte în Leu: Leul este, trebuie să-mi găsesc cuvintele ca să nu se supere pe mine, cel mai exploziv, bucuros, plin de viață, energic, extravagant, valoros (dintre toate semnele zodiacale). Când avem această conjuncție, nevoia noastră de a fi iubiți, de a fi observați, de a iubi explodează!

Cu Venus-Marte în Leu, ieșiți în lume! Puneți-vă rochița, pantalonii ăia buni și ieșiți în lume, bucurați-vă și duceți-vă fără prea multe așteptări. Dacă sunteți singuri, faceți asta, mai ales în jurul datei de 13 iulie! Dacă sunteți într-o relație, cu Venus-Marte în Leu, are loc reaprinderea pasiunii cum nu ați mai trăit-o demult! Iar dacă sunteți singuri, cu Venus-Marte în Leu, partea artistică, creativă din voi este uimitoare! 

Conjuncția Venus - Marte din Leu, de pe 13 iulie, aduce împreună ceea ce iubim și ceea ce ne dorim. Pasiunea și entuziasmul acestui aspect ne poate face să ne îndrăgostim sau să ne distrăm, așa cum nu am mai făcut-o de mult timp. Și bineînțeles să descoperim cum să ne iubim pe noi înșine", a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel