Lovitură pentru Istvan Kovacs, după meciul AC Milan – Napoli

Istvan Kovacs/ Agerpres
Istvan Kovacs/ Agerpres

Scandal uriaș după meciul AC Milan - Napoli, arbitrat de românul Istvan Kovacs. 

Se pare că Istvan Kovacs nu va mai arbitra în cupele europene până sezonul viitor, după prestația de la AC Milan – Napoli, 1-0, apreciază jurnaliștii italieni.

Meciul dintre AC Milan și Napoli, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, i-ar putea încheia sezonul european arbitrului român Istvan Kovacs. Oaspeții au fost nemulțumiți de prestația „centralului” din Carei și au anunțat chiar că vor să îl acționeze în justiție și să ceară despăgubiri în valoare de de 150 de milioane de euro de la UEFA, scrie prosport

Jurnaliștii de la Calciomercato au anunțat că președintele Comisiei de Arbitri a UEFA, Roberto Rosetti, a fost prezent pe San Siro. Acesta ar fi fost nemulțumit de hotărârile luate de Istvan Kovacs în timpul partidei, astfel că ar fi hotărât să nu îi mai dea meciuri până la finalul acestui sezon.

”Cel care face delegările și președintele Comisiei de Arbitri UEFA, Roberto Rosetti, a fost prezent pe San Siro și nu a fost încântat de stilul lui Kovacs de arbitraj. Faptul că nu i-a acordat cartonaș galben lui Leao după ce a lovit steagul, dar și schimbările sale metrice de la un anumit interval sunt schimbări prea mari, care, conform Il Mattino, vor conduce la excluderea sa din delegările în fotbalul european până la finalul sezonului”, au scris jurnaliștii de la Calciomercato.

Istvan Kovacs va fi acționat în justiție de suporterii lui Napoli, după ce a arbitrat meciul câștigat de AC Milan cu 1-0, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Oaspeții consideră că deciziile românului au influențat rezultatul final. ”Pregătim un proces colectiv prin care vom solicita daune în valoare de 150 de milioane de euro de la UEFA, Aleksander Ceferin și Marchetti. Arbitrajul de pe San Siro riscă să distrugă visul unui întreg oraș și al milioanelor de fani care au iubit întotdeauna acest sport, cheltuind în mod naiv bani pentru a fi alături de echipa lor. UEFA nu o poate trata pe Napoli în această manieră”, se arată în comunicatul remis de fanii lui Napoli, potrivit Football Italia.

Napoli contestă în primul rând eliminarea lui Andre-Frank Zambo Anguissa, precum și acordarea unui cartonaș galben lui Kim Min-Jae, care va fi suspendat pentru jocul retur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel