Localitate din Arad, băgată ERONAT în zona roşie. Chirieac: Atitudinea Guvernului, de neînţeles

Analistul politic Bogdan Chirieac a criticat Guvernul Orban pentru modul în care au fost catalogate localităţile din România pe culori, înainte de începerea şcolii. 

Totul, după ce o localitate din Arad a fost inclusă în zona roşie, deşi singurul focar de coronavirus de acolo este izolat, în cadrul unui centru pentru persoane cu probleme neuropsihice. 

"Nu vreau să glumesc sau să trag o concluzie în acest sens, dar de multe ori atitudinea Guvernului care conduce ţara este de neînţeles. Sunt multe lucruri pe care Guvernul liberal le face iraţional. Această localitate a fost închisă pentru că există un stabiliment cu probleme. E drept, e o problemă gravă modul în care a ajuns COVID-ul acolo. Dar să închizi toată localitatea e ca şi cum ai zice că închizi tot judeţul Ilfov, pentru că sunt probleme la Matei Balş. Fix aceeaşi situaţie! PSD şi dl preşedinte Ciolacu au încercat să introducă moţiune, să dea jos Guvernul. Dar e evident că PSD nu are majoritate în Parlament. Dacă poporul român doreşte ca aşa ceva să continue, atunci să voteze", a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel