Urmărește emisiunea live


Liviu Dragnea, ultimatum pentru Guvernul Cioloș

Liviu Dragnea a declarat că termenul de 10 decembrie pentru depunerea proiectului de buget la Parlament este prea îndepărtat şi a subliniat că, pentru a avea în continuare sprijinul PSD, Executivul trebuie să păstreze în acest proiect măsurile care aduc bunăstare românilor.

'Cred că termenul de 10 decembrie este prea îndepărtat. De ce le trebuie atât de mult timp? Discutăm de un Guvern format din experţi care teoretic ar trebui să ştie lucruri, au câteva zile de când au ajuns la ministere, nu au plecat de la zero, ministrul Teodorovici le-a lăsat un proiect de buget încheiat.

Sigur, e libertatea dumnealor să îl modifice, dar trebuie să păstreze în el, pentru a continua sprijinul nostru, măsurile bune care aduc bunăstare românilor, atât companiilor şi de stat şi private, cât şi persoanelor fizice, cetăţenilor. Ar trebui să se gândească Guvernul că orice întârziere de depunere a bugetului în Parlament întârzie foarte mult adoptarea bugetelor locale şi măsurile economice care trebuie să fie implementate', a precizat Dragnea după întâlnirea informală pe care a avut-o alături de alţi colegi din PSD cu reprezentanţi ai UNPR.

Parlamentari ai PSD şi UNPR au avut, marţi, o întâlnire informală într-un restaurant din Bucureşti, unde au decis că vor colabora în continuare în Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel