LIVESCORE: JUVENTUS-BARCELONA, Champions League. Rezultat

Bogdan Bolojan / 22 noi 2017 / 20:10

Barcelona și Juventus au remizat în Liga Campionilor, runda a cincea.

LIVESCORE: Juventus-Barcelona 0-0. 

A început meciul.

Este pauză. Scorul este în continuare egal, 0-0.

A început repriza secundă. 

Final de meci.

Juventus - Barcelona s-a terminat la egalitate, 0-0. A fost un meci disputat, cu ocazii de ambele părţi. În prima repriză, Barcelona a avut o bară prin Rakitic, în timp ce Cuadrado şi Dybala au ratat ocazii importante pentru gazde. În repriza a doua, Lucas Digne și Suarez  au fost protagoniștii unei faze periculoase în careul lui Juventus, dar defensiva italienilor și-a făcut treaba. De cealaltă parte, Dybala a fost oprit de către portarul catalanilor, care a intervenit extraordinar.

----------

LIVETEXT: Juventus-Barcelona. Juventus o întâlnește pe teren propriu pe Barcelona, într-un meci în care italienii trebuie să se impună pentru a scăpa de emoțiile calificării. În acest moment Barcelona conduce grupa cu 10 puncte, urmată de Juventus cu 7 puncte și Sporting Lisabona cu 4 puncte. Dacă Juventus va pierde meciul dă șanse lui Sporting Lisabona să spere într-o calificare miraculoasă. 

LIVESCORE: JUVENTUS-BARCELONA. Juventus nu se va putea baza pe Lichsteiner, în timp ce Barcelona are o listă întreagă de indisponibili. Printre ei se numără Mascherano, S. Roberto,  Rafinha sau Dembele.

Rămâneți pe DCNews pentru a urmări meciul în format LIVESCORE.

[citeste si]