Club din Liga 1, somat să-și schimbe denumirea. Un nou caz FCSB

Liga I
Liga I

Gigi Becali a schimbat numele echipei în FCSB, după ce a pierdut procesul cu Armata pentru numele Steaua. Acum, un alt club din Liga 1 e forțat să se redenumească.

Clubul Juventus București a fost somat de italienii de la Juventus Torino să-și schimbe numele, iar din vară echipa s-ar putea numi FC Colentina, după cum a anunțat antrenorul Marin Barbu.

"Juventus Torino ne-a somat să ne schimbăm numele. Italienii puteau să ne dea în judecată și să plătim daune. Patronul nostru a luat totul în serios și a cerut răgaz până la finalul campionatului, iar din sezonul următor ne vom numi altfel.

Cel mai probabil o să fie un nume din perioada dintre primul și al doilea război mondial. Atunci era o echipă numită FC Colentina", a spus Marin Barbu la conferința de presă, potrivit Pro X, scrie Prosport.

Clubul bucureștean a fost înființat în 1922, sub numele de Romcomit, iar din 1924 a purtat denumirea de Juventus București. Juventus Torino a fost creat în 1897, sub numele de Sport Club Juventus.

Până la schimbarea denumirii, clubul aflat pe ultimul loc în Liga 1 ar putea fi preluat de un grup de investitori chinezi, aceștia fiind prezenți la meciul cu FCSB, 0-4.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel