Lionel Messi, VICTORIE după 9 ani

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

După o bătălie de nouă ani, instanța superioară a Uniunii Europene i-a dat câștig lui Lionel Messi.

Fotbalistul Lionel Messi își poate înregistra numele ca marcă comercială după o bătălie ce a durat nouă ani. Curtea Europeană de Justiție a respins apelul companiei spaniole de ciclism, Massi și a oficiului UE de proprietate intelectuală, EUIPO.

Fotbalistul Barcelonei și-a utilizat pentru prima dată numele ca marcă de îmbrăcăminte sportivă în 2011. Ulterior, compania Massi a susținut că asemănarea dintre logo-urile lor ar provoca confuzie în rândul populației.

Curtea Europeană de Justiție a decis

Curtea Europeană de Justiție (CEJ) a spus că reputația jucătorului este luată în considerare atunci când se analizează dacă publicul este capabil să facă diferența dintre cele două mărci, Messi și Massi. În acest sens, a confirmat o decizie a Tribunalului General al UE în 2018 conform căreia fotbalistul este prea cunoscut pentru a se putea produce confuzie.

În același timp, Massi, care vinde îmbrăcăminte și echipamente pentru ciclism, a avut succes în fază inițială, împotriva atacantului Barcelonei. Totul s-a terminat atunci când Lionel Messi a introdus un recurs la Tribunalul Genera. În cele din urmă, acesta i-a fost favorabil, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel