La multi ani, 2020! FELICITARI de ANUL NOU: URARI. Cele mai frumoase mesaje

La multi ani, 2020! FELICITARI de ANUL NOU: URARI. Cele mai frumoase mesaje  Pentru ca anul nou 2020 să înceapă cu veselie și gânduri bune, mesajele de Anul Nou către cei dragi sunt alese cu suflet. DCNews a selectat o serie de mesaje de anul nou, cele mai frumoase urări și felicitări. 

La multi ani, 2020! FELICITARI de ANUL NOU: URARI. Cele mai frumoase mesaje: La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate. La Mulţi Ani!

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!

Când Dumnezeu te are drag/ Şi te ia în paza milei sfinte/ Ca arme de-a lupta înainte/Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag/ Îti dă pricepere şi minte. La Multi Ani!

Un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulți Ani!

Noul an să vă aducă belșug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă și vecinii, ca să vadă! La Mulți Ani!

Mesaje de anul nou pentru părinți

 

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!

 

Mesajelor cu urări de Anul Nou puteți alătura o felicitare frumoasă

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Felicitare de Anul Nou de la cei plecați în vacanțe exotice

(w670)

Felicitări pentru cei preocupați de zodiacul chinezesc

(w670)

(w670)

 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy