Judecătoarea Terceanu ar fi recunoscut relația cu Cristi Borcea

Lovitură în cazul mituirii judecătoarei Georgiana Terceanu, magistratul care a achitat în primă instanță lotul din Dosarul Transferurilor.

Judecătoarea Geanina Terceanu a recunoscut relaţia amoroasă pe care a avut-o cu Cristi Borcea, potrivit unor surse judiciare citate de România TV. Mai mult, ar fi vorbit în instanţă şi despre 10.000 de euro primiţi de la acesta pentru a-l achita în dosarul Transferurilor. Borcea a negat spusele ei, dar a refuzat o confruntare faţă în faţă.

Cristi Brocea a fost deconspirat de judecătoarea Geanina Terceanu, aflată şi ea în arest preventiv, care, susţin surse judiciare, "şi-a amintit că şi Cristi Borcea i-a dat bani, alături de fraţii Ioan şi Victor Becali".

[citeste si]

Este vorba de 10.000 de euro, sumă pe care Borcea i-ar fi dat-o personal judecătoarei, ulterior achitării din Dosarul Transferurilor, pronunţată de aceasta pe 3 aprilie 2012.

A fost deja pusă în mişcare acţiunea penală în care cei trei vor fi acuzaţi de dare de mită, iar judecătoarea Geanina Terceanu de luare de mită.

Geanina Terceanu  a ieșit din arestul Poliției, aceasta fiind în prezent în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel