Incredibil! Borcea ar fi sărit să-i bată pe frații Becali

Cristian Borcea
Cristian Borcea

Fraţii Becali au recunoscut în faţa procurorilor că i-au dat mită judecătoarei care i-a achitat în martie 2012. În momentul în care au plecat de la DNA pentru a fi duşi din nou la Poarta Albă, între cei 3 inculpaţi a apărut un conflict verbal, care s-a transformat într-unul fizic.

Ce s-a întâmplat mai exact: Cristi Borcea ar fi fost extrem de nervos în momentul în care a aflat că fraţii Becali şi-au recunoscut fapta. Motivul: acest lucru va duce, cu siguranţă, la mărirea pedepselor primite în Dosarul Transferurilor, iar fostul preşedinte executiv de la Dinamo a primit cea mai grea sentinţă: 6 ani şi 4 luni cu executare. Şi Giovani Becali a primit aceeaşi pedeapsă, însă acesta are peste 60 de ani şi va fi eliberat mai repede, scrie digisport.ro.

Foarte iritat, Cristi Borcea le-a reproşat pe un ton dur fraţilor Becali că din cauza lor pedeapsa sa va fi mărită şi va petrece astfel mai mult timp după gratii. Conflictul verbal s-a transformat repede într-unul fizic, însă jandarmii au intervenit prompt şi i-au despărţit pe cei 3. Totul s-a petrecut în duba care urma să-i ducă pe cei 3 înapoi la Penitenciarul Poarta Albă, după audierile care au avut loc marţi la DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel