Joe Satriani va concerta în premieră la Bucureşti

Legendarul Joe Satriani ajunge pentru prima dată la Bucureşti, pe 20 mai, la Sala Palatului, în cadrul turneului său european din 2013.

Autor: Mihaela Alexe

 Joe Satriani este cel mai cunoscut chitarist în materie de rock instrumental, fiind nominalizat în numeroase rânduri la premiile Grammy. La începutul carierei sale, Satriani a fost profesor de chitară formând artişti precum Steve Vai, Kirk Hammett (Metallica), David Bryson (Counting Crows). În 1988, Mick Jagger i-a propus să-i fie chitarist în primul său turneu solo, iar mai târziu, în anul 1994, Satriani devine chitaristul trupei Deep Purple.

În cadrul turneului său G3, Satriani a colaborat cu artişti precum John Petrucci (Dream Theater), Eric Johnson, Yngwie Malmsteen, Paul Gilbert şi Robert Fripp.

În 2009 a pus bazele trupei Chickenfoot compusă din Sammy Hagar şi Michael Anthony (Van Halen) şi Chad Smith (Red Hot Chili Peppers). Albumul de debut al trupei a avut un succes internaţional, fiind premiat în America dar şi în Europa.

În prezent Satriani lucrează la un nou album solo pe care îl va lansa pe plan mondial începând cu luna mai.

Concertul din România va avea loc pe data de 20 mai, ora 20:00. Biletele sunt disponibile la preţurile de 250 lei, 200 lei, 160 lei, 130 lei şi 100 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra şi online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cartureşti).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel