Urmărește emisiunea live


Ionel Haiduc: Academia Română caută articolele ministrului Mang

Presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc, a declarat că pentru analiza acuzațiilor de plagiat în care este implicat ministrul Educației, Pentru ca Academia Româna să demareze analiza plagiatului în cazul Mang, "ar mai trebui materialele incriminate, articolele respective", a declarat pentru HotNews.ro președintele Academiei Romane, Ionel Haiduc. "O parte le avem, o parte nu. Comisia va cauta articolele care lipsesc, se pare că pot fi găsite pe Internet", a precizat Haiduc. Declarația a fost făcută după ce premierul  i-a trimis o scrisoare prin care solicita "o expertiză din partea Academiei Romane" asupra "acuzațiilor de plagiat la adresa ministrului Educației, loan Mang".

 Președintele Academiei Româna a mai declarat că  "există o lista cu lucrările incriminate și în funcție de asta se încearcă recuperarea lor. Lista nu a fost pusa la dispozitie de premier, cred că nici dânșii nu le au. De pe Internet am obținut această listă".

 De asemenea. Haiduc a declarat că s-a stabilit componența  comisiei, care este formată din trei specialiști, membri ai Academiei, fără a fi nominalizați. Ionel Haiduc a precizat, însă, că Academia Româna va emite în acest caz "o părere", și nu "o decizie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel