Iohannis, despre Guvernul Cioloş: ”Are absolut toată legitimitatea”

Foto: Facebook Klaus Iohannis
Foto: Facebook Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că Guvernul Cioloş are toată legitimitatea şi le-a transmis miniştrilor că pot merge 'drepţi înainte', să pună în practică proiectele, programele, politicile, în folosul ţării.

'Vă felicit pentru că aţi primit un vot hotărât 'Da' în Parlament, dar vă felicit pe fiecare dintre dumneavoastră pentru curajul de a prelua acest portofoliu. Nu este uşor. Politicienii, mai devreme sau mai târziu, vă vor spune că de fapt nu-i reprezentaţi. Este o eroare fundamentală. Guvernul, acest Guvern Dacian Cioloş, are absolut toată legitimitatea. A primit-o prin votul de învestitură din Parlament. Puteţi să mergeţi drepţi înainte, să vă puneţi în practică proiectele, programele, politicile, în folosul României', a spus Iohannis, la ceremonia de depunere de către membrii Cabinetului Cioloş a jurământului de învestitură.

El a subliniat că acest Guvern independent este un 'pas înspre clasa politică reconectată la alegători, înspre clasa politică pe care şi-o doresc oamenii'.

'Este un pas. Va dura un an. Folosiţi acest an din plin. Un an de zile este puţin, este foarte puţin în politică, dar este suficient de lung pentru a guverna România bine, pentru a asigura un cadru foarte bun pentru alegerile locale şi parlamentare şi pentru partidele politice care vor să se reformeze. Vă doresc mult succes', a transmis preşedintele Iohannis. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel