Ioana Petrescu, despre remaniere: Oferta din SUA e înghețată

Ioana Petrescu refuză să spună dacă va face parte din noua structură a guvernului Ponta, care urmează a fi prezentată luni. Ministrul Finanțelor spune că nu a avut timp să se gândească ce va face dacă va fi remaniată, deoarece deocamdată "nu am timp nici să dorm din cauza bugetului" pentru 2015.

"Nu are rost să facem speculații înainte de vreme. Ideea este următoarea: o să-mi fac treaba până la capăt, voi fi acolo cât va fi nevoie de mine. Toate acele liste sunt neoficiale. Atunci când premierul va anunța vom ști foarte sigur. Nu folosesc nimăui aceste speculații", a declarat Ioana Petrescu în ediția de joi a emisiunii "Esențial", difuzată de Antena 3. 

Ministrul Finanțelor nu a vrut să precizeze dacă a purtat discuții cu premierul Ponta legate de subiectul remanierii. 

"N-am spus că voi remaniată, haideți să așteptăm să vedem ce spune dl prim-ministru. (Negocierile cu FMI) le-am făcut din plăcere, pentru că fiecare lucru pe care l-am negociat l-am crezut cu tărie, argumentele pe care le-am dat le-am crezut cu tărie, îmi pare bine că am obținut acest lucru, era un lucru normal să avem aceste negocieri, să fim foarte duri și să nu acceptăm un deficit atât de jos ca 0,9%. Mi-am făcut treaba până la capăt", a spus Petrescu.

Ministrul a arătat că nu s-a gândit la o viitoare slujbă, în ipoteza în care va fi remaniată, dar că oferta din SUA privind locul de muncă plătit cu 100.000 dolari rămâne valabilă.

"Nu am timp să mă gândesc la așa ceva pentru că nu am timp nici să dorm din cauza bugetului (...) Oferta a rămas acolo, este înghețată", a spus Ioana Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel