EXCLUSIV  Ioan Sîrbu, culisele GCS. Propunere pentru Orban: "Cifre pentru care nu semnează nimeni"

Ioan Sîrbu, candidatul Pro România la Primăria Capitalei, a oferit un interviu exploziv pentru DC NEWS. Ce spune despre Grupul de Comunicare Strategică și ce propunere are pentru Grupul de Comunicare Strategică. 

"Cu toată pregătirea mea medico-militară, exclud că acest coronavirus poate fi considerat ca o armă biologică. Bioterorismul însă nu-l putem neglija, pentru că el poate fi folosit de iresponsabili. Argumentele sunt cele constatate de la declanșarea bolii până în prezent. Păi când se acționează cu o armă biologică, aici vorbim de Antrax, vorbim de pestă, vorbim de germeni care acționează imediat și decimează populația în masă...ori acest virus care ne-a creat probleme, a dat ceva probleme, dar stăpânim situația, nu putem vorbi de bioterorism. Este exclus, populația poate să stea liniștită. om trece peste, vom depăși acest moment și eu cred că suntem foarte aproape.

Eu nu cred în versiunile pe care ni le promovează guvernanții că mai e o cocoașă, că vine valul doi. Eu cred că Guvernul s-a învățat să nu mai umfle cifrele și să nu mai sperie populația", a declarat Ioan Sîrbu, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Ce spune despre Grupul de Comunicare Strategică

"Comunicarea datelor este neasumată, ori măsurile de aici pornesc. Acest Grup de Comunicare Strategică, vedeți și ce denumire neadecvată, ca să nu zic prostească, ne dau niște cifre dar pentru care nu semnează nimeni. M-am uitat în listă să văd cine sunt, cine semnează, nu există un nume și un prenume. Este constituit din toate Ministerele și o mulțime de alte ONG-uri", a completat el. 

Propunere FERMĂ pentru Guvernul Orban

"Eu propun și solicit Guvernului în mod imperios să comunice populației să treacă datele într-un tabel (FOTO. n.r tabel propus de Ioan Sîrbu). Nu credem aceste cifre decât dacă sunt asumate de cineva! Nu sunt serioși în raportări", a mai spus Ioan Sîrbu. 

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel