Interpreți de muzică populară, infectați în grup pe platourile de filmare. Steliana Sima: Cineva a fost inconștient

Mai mulți interpreți de muzică populară au anunțat că s-au infectat cu Sars-Cov-2. Aceștia susțin că cel mai probabil au contractat virusul atunci când se aflau la filmări.

Interpretele de muzică populară Steliana Sima și Maria Ghinea au fost depistate pozitiv cu Sars-Cov-2 după ce au participat la mai multe filmări. Cântărețele au povestit experiența prin care trec.

"Dureri de cap, temperatură, tuse, acestea sunt simptomele. Frisoane și am transpirat foarte mult. Nu înțeleg de ce, după 5 zile de tratament în mod normal trebuie să simți că ești mai bine. Aseară mi-a fost așa de rău de la 5 dimineață că nu am mai putut să dorm. Deși saturația era ok, nu mai puteam de tuse și stare de vomă.De la filmări, în mod sigur, că ei microfonul, fiecare vorbind la același miccrofon și nu știi care, putea să fie cineva simptomatic. Cineva a fost inconștient și a venit cu el.", a povestit Steliana Sima la RomâniaTv.

Deși se simțea destul de rău, Maria Ghinea a ales să se trateze acasă.

"M-au luat niște dureri de cap atât de groaznice. Ziceam că mor, că îmi crapă capul. Am făcut temperatură 38, mă ardea de parcă am pus un fier de călcat pe gât, mă ustura și aveam o tuse seacă de mă înecam, apoi m-au luat frisoane. Am vomitat tare rău și m-a durut stomacul. Mă durea corpul de parcă m-a bătut cineva.", a mărturisit Maria Ghinea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel