Imagini șocante cu adolescentul român linșat în Franța - FOTO

Sub titlul "Fotografiile care vor șoca Franța", cotidianul britanic The Daily Telegraph a publicat imagini cu adolescentul român de etnie romă, bătut cu brutalitate de 12 francezi și abandonat într-un cărucior de supermarket.

Un adolescent de etnie romă din România a fost găsit inconștient, vinerea trecută, la Pierrefitte-sur-Seine, în nordul Parisului. El a fost sechestrat de un grup de persoane care l-au bătut și, ulterior, abandonat într-un cărucior de supermarket. Tânărul român era bănuit că a jefuit apartamentul unei femei din cartier. 

Ministrul român de Externe, Titus Corlățean, a confirmat că persoana agresată este un adolescent român, dar a infirmat că numele său este Darius, așa cum se face referire la tânăr în presa română.

Linșajul adolescentului rom: Hollande reacționează. MAE cere explicații

Adolescentul este în comă indusă, într-un spital din Paris, iar medicii nu sunt siguri dacă tânărul român va supraviețui, deoarece a suferit mai multe fracturi craniene.

Procurorii francezi au deschis o anchetă în acest caz, iar cei mai înalți oficiali ai Franței, președintele Francois Hollande și premierul Manuel Valls, au condamnat actele de violență.

Atenție! Imagini explicite ce pot avea un puternic impact emoțional

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel