Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu nu îşi mai vorbesc: Uită numărul meu, eu îl uit pe al tău şi gata

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ilie Dumitrescu a povestit că nu mai vorbeşte de ceva timp cu Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj. 

”Nu a fost nimic grav. L-am sunat să văd ce face după un meci și a fost ceva de genul ’Ce, vrei informații să spui la Digi acolo?’. Zic ’Da, eu, de 12 ani, zi de zi, numai cu informații mă ocup, eu sunt șeful redacției la știri și mă ocup cu toate breaking news-urile’.

Mă rog, și atunci am spus ’Bine, dacă tu crezi că te-am sunat... Eu te-am sunat să văd ce faci, cum ești’. Asta a fost toată chestia, dar nimic grav.

Ideea e că nu îl sunam să văd... Eu aveam informații că vor să îl pună la echipa națională. Voiam să îi spun ’Știu că o să ai ofertă la echipa națională’. În ideea asta, nu altceva.

Nu l-am sunat să îmi dea vreo informație. Eu, când îl sun pe Hagi sau pe Mutu, nu îi sun să îmi spună ceva. Nu sunt ăla care trebuie să aducă informațiile. Eu sunt analist.

Nu știu la ce s-a gândit el. L-am sunat după meciul cu Randers, trecea printr-un moment mai puțin bun. Eu văzusem meciul, îl analizasem și voiam să discutăm, să îi spun ce am văzut, dar pe probleme tehnice.

Era supărat ‚’Tu știi că nu vorbesc cu nimeni după meci?’. Zic ’Nu am știut asta’. În rest, nu am avut niciun fel de probleme. Atunci i-am zis ’Bine, mă, dacă tu crezi că eu te sun să iau informații, eu uit telefonul tău, uită-l și tu pe al meu și la revedere, gata’”, a povestit Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

După meciul dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa, Dan Petrescu a avut o reacţie dură la adresa lui Gheorghe Hagi şi chiar i-a spus acestuia pe teren "să nu mai vorbeşti în viaţa mea cu mine". 

Ioan Varga şi-a prezentat scuzele în numele clubului pentru reacţiile lui Dan Petrescu 

"Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj pentru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj, ci blazonul că în ultimii cinci ani am fost campionii României.

Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru modul în care au jucat aseară la club. Acesta este drumul!

Aceasta este calea, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem însăși esența fotbalului și esența clubului CFR Cluj. Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat.

Vă asigur că, atât timp cât voi fi patron aici, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR. Indiferent de cât am fi de supărați, indiferent dacă am avut dreptate sau nu. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări. Forța CFR Cluj!", a fost mesajul transmis de Ioan Varga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel