Ilan Laufer: De ce nimeni nu îl "acuză" pe Liviu Dragnea de...

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, susține că președintele PSD, Liviu Dragnea, nu a intervenit în numirile făcute în cadrul cabinetului pe care îl conduce.

”În ultimele luni am avut şansa să îmi construiesc o echipă în cadrul ministerului pe care îl conduc şi am avut libertatea să aleg cu cine să lucrez. Contrar informaţiilor vehiculate în mediul public, nici preşedintele PSD, nici alţi oameni nu au intervenit în numirea angajaţilor din minister, în cele mai multe cazuri echipele fiind formate din oameni cu experienţă în domeniu. Acelaşi lucru îl pot spune şi despre responsabilitatea implementării programului de guvernare care este exclusivă a noastră, a echipei de guvernare. Preşedintele partidului nu face micro management, nu numeşte consilierii, directorii sau secretarele.

De ce nimeni nu îl "acuză" pe Dl Preşedinte Liviu Dragnea de cea mai mare creştere a PIB-ul din UE, două trimestre consecutiv, sau pentru coerenţa implementării măsurilor din programul de guvernare. Creşterea salariilor medicilor, eliminarea celor 102 taxe, StartUp Nation, cel mai ambiţios program pentru finanţarea StartUp-uri româneşti, cu peste 19250 de proiecte depuse, atingând o cerere de finanţare de aproape 1 mild USD şi prin intermediul căreia se vor crea max 45.000 de noi locuri de muncă în economie în acest an, şi multe altele.

Cred că este timpul să nu mai fim doar critici şi să ne concentrăm pe ce trebuie făcut, programul de guvernare are un fir logic iar implementarea acestuia aduce rezultate pozitive pe termen scurt, mediu si lung.”, a scris Ilan Laufer pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel