Ibrahimovic, 38 de ani, DECISIV pentru AC Milan în meciul de la Cagliari - video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a jucat pentru AC Milan în victoria cu 2-0 de la Cagliari, sâmbătă, în primul meci al etapei a 19-a a campionatului de fotbal al Italiei.

După golul înscris de Rafael Leao în primul minut al reprizei secunde, Ibrahimovic, ce a fost integralist, a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 64. Suedezul a mai înscris un gol anulat pentru ofsaid.

Ibrahimovic, care are 38 de ani, a mai jucat la Milan între 2010 şi 2012, ajutându-i pe rossoneri să câştige ultimul lor trofeu, Serie A, în 2011. Milan nu mai obţinuse o victorie de mai bine de o lună (2-1 la Bologna pe 8 decembrie). Echipa antrenată de Stefano Pioli a urcat provizoriu pe locul 7, cu 25 de puncte.

Cagliari a ajuns la patru eşecuri consecutive. Sarzii sunt pe locul 6, cu 29 de puncte. Sâmbătă se mai joacă meciurile Lazio Roma - Napoli şi Inter Milano - Atalanta Bergamo. Duminică se dispută majoritatea partidelor etapei, ce se încheie luni cu întâlnirea Parma - Lecce. Pe primele două locuri sunt Juventus şi Inter, ambele cu 45 de puncte din 18 jocuri, urmate de Lazio, 39 p (17 j), AS Roma, 35 p (18 j) etc., conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel