EXCLUSIV  Horoscop Capricorn 8-14 ianuarie 2024. Daniela Simulescu: Aveți nevoie de ceva nou. Puneți-vă pe primul loc, Marte vă dă un curaj sănătos

FOTO: Freepik @macniak
FOTO: Freepik @macniak

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziuni pentru cei  din zodia Capricorn, pentru săptămâna 8-14 ianuarie 2024.

”Mâine avem un careu între Mercur și Neptun. Știți că Mercur a fost și retrograd, și-a oprit retrogradarea, doar că este în continuare în Săgetător și până iese din acest semn, iată că se mai întâlnește o dată, însă într-un mod mai tensionat cu Mercur.

Aveți foarte mută grijă, mâine, dacă porniți la drum, dacă semnați ceva, dacă vă înțelegeți, să nu vă înșelați. Este un risc mare de confuzie, de promisiuni deșarte, de foarte multă dezamăgire, dar atenție, asta nu înseamnă că doar ceilalți ne vor face ceva, și noi la rândul nostru putem să îi păcălim pe ceilalți și să alegem calea, scurtătura, care la un moment dat se poate întoarce împotriva noastră”, a spus astrologul Daniela Simulescu DC News și redactorul șef Astrosens, cu privire la Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie 2024.

Capricorn/Ascendent în Capricorn pentru 8-14 ianuarie 2024

”Ce putem spune? Vă spun eu. Luna Nouă este în semnul vostru. Aveți nevoie de ceva nou, fie o haină, fie o tunsoare, fie niște pantofi, fie un loc de muncă, fie o nouă casă, ceva nou.

Faceți tot posibilul ca zilele acestea să aveți parte de ceva nou sau poate de un obicei diferit, că poate până acum ați fost la un restaurant, ia schimbați restaurantul sau modul în care faceți cartofii prăjiți.

Schimbați ceva, aveți nevoie să schimbați. 

Marte este în semnul vostru, este în trigon cu Jupiter. Mercur intră în semnul vostru la sfârșitul săptămânii.

Este săptămâna egoismului, din punctul meu de vedere, pentru voi. Oamenii se gândesc urât la egoism, că au impresia că trebuie să facem toți pentru toți. Nu, sunt momente în viață în care trebuie să ne punem pe primul loc și în momentul în care ne punem la masă, și când mergem la serviciu sau în vizită la cineva.

Dacă mergeți la cineva și trebuie să îi luați un cadou, gândiți-vă în primul rând la câți bani aveți, nu cumpărați cadoul cel mai frumos ca să fiți lăudați, ci mai degrabă gândiți-vă am o aniversare, dar am și eu nevoie să îmi cumpăr ceva. Hai mai întâi să îmi cumpăr eu ceva și din ce îmi mai rămâne, cumpăr și cadou.

Puneți-vă pe primul loc și vedeți că Marte, făcând acest aspect bun cu Jupiter, vă dă mult curaj. Și vă dă un curaj sănătos, nu din acela exagerat și furie. 

Aveți această capacitate de a forța ceva spre binele vostru, de a cere o mărire de salariu, de a depune un CV undeva, de a avea idei, de a avea propuneri. Chiar este o săptămână bună”, a mai spus astrologul Daniela Simulescu.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel