EXCLUSIV  Horoscop 21-27 iunie 2021. Salt rapid, calitativ pentru o ZODIE. Află ceva care îi schimbă viața

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, prezintă, la DCNewsTV, horoscopul săptămânii 21-27 iunie 2021.

Marte, planeta acțiunii, a intrat în semnul Leului.

„Marte, planeta acțiunii, poposește în semnul Leului și va sta aici până pe 29 iulie. Perioada aceasta va fi foarte bună pentru a ne da seama de propria valoare, de cât de mult ne conștientizăm calitățile și de cum le putem scoate în față. Opoziția cu Saturn de pe 1 iulie și careul cu Uranus de pe 4 iulie vor aduce evenimente puternice, atât la nivel mondial, cât și pe plan individual", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Perioada ce urmează este minunată pentru examene, pentru a începe o nouă pasiune. Marte în Leu știe să joace, știe să vândă. Vrea să demonstreze. Să fie victorios. Vrea diplomă, vrea titlu. Mergeți la interviuri în această perioadă, începeți diferite cursuri. Trebuie să ne scuturăm, să ne cerem drepturile, să nu mai acceptăm orice. Să ne acceptăm valoarea, dar trebuie să ne dăm seama de ea!

„Marte în Leu este foarte curajos, nu se teme”, a continuat Daniela Simulescu. „Să ne exprimăm, să ieșim la întâlniri. Este o perioadă foarte bună pentru a cocheta”, a mai zis astrologul.

Horoscop 21-27 iunie Berbec 

"Uitându-mă pe astrele săptămânii, faptul că Soarele intră în casa a 4-a, faptul că Luna plină va fi în casa a 10-a, este o săptămână în care ar trebui să te gândești foarte bine cât timp oferi planului personal și cât timp oferi planului profesional. Cât timp vorbești cu familia și cât timp te axezi pe serviciu. Și unde depui mai multă pasiune. Dacă mergi acasă cu lipsă de chef și dai totul la serviciu, nu este bine. Fii mai activ acasă, implică-te, îmbină-le, te rog frumos, pe acestea, dacă nu, o parte va avea de suferit, săptămâna aceasta.

Pentru că Mercur își oprește retrogradarea, este un lucru minunat, vei începe să comunici mai clar. Bucurie mare faptul că și Venus se alătură Mercur retrograd, vei fi și tu mai sociabil, mai prietenos, vei dori să petreci.", sunt previziunile astrale pentru nativii Berbec, dezvăluite de astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel