EXCLUSIV  Horoscop 13 septembrie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va avea o cădere. Te faci că nu vezi ce se întâmplă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Chiar dacă zilele următoare nu vor fi marcate de multe aspecte, nu avem de ce să ne plângem. Cel puțin din punct de vedere astrologic. Retrogradarea lui Mercur va începe să își facă din ce în ce mai mult efectul. Stările provocate de Luna Plină din Pești încă se resimt. Luna va tranzita astăzi semnul Berbecului, ceea ce înseamnă că totuși vom avea chef să ne ocupăm de sarcini” atrage atenția Daniela Simulescu. 

”Ne apropiem de un alt careu Saturn - Uranus. Nu se află la grad perfect ca-n 2021, când a fost de trei ori, dar, oarecum, ne readuce aminte toate tensiunile de anul trecut. (...) Careul trezește multe tensiuni, iar cei cu marcaj fix în astrogramă (Taur, Vărsător, Scorpion), să fiți atenți că revin pe tavă lucruri întâmplate în trecut care vă vor sâcâi într-un mare fel” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, despre perioada următoare. 

În 16 septembrie, vom avea un careu între Venus în Fecioară și Marte în Gemeni. ”E o tensiune între cele două: Venus e cu iubirea, Marte e cu pasiunea, cu acțiunea și cu senzualitatea. Apare o tensiune, multe relații vor trece printr-o zonă pasiv-agresivă și apar dificultății, mai ales la nivel de comunicare. Acest careu se simte mai ales în hărțile celor care au marcaj mutabil, vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și de Pești. 

În 17 septembrie, vom avea o opoziție între Soare și Neptun, debusolantă, plină de confuzie, în care să avem grijă să nu-i credem pe cei din jurul nostru, cu atât mai mult cu cât chiar noi vom avea tendința de a-i manipula", spune astrologul Daniela Simulescu.

BERBEC

Este o zi în care ai vrea să stai mai mult, dar trebuie să munceşti. Nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi. Ai face bine să te ocupi de proiectele pe care le ai.

TAUR

Eşti un receptor a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Te pui în pielea tuturor şi uiţi cine eşti tu. Seara, când pui capul pe pernă, încearcă să te detoxifici de toate emoţiile. Nu te "contamina" foarte mult cu problemele celorlalţi.

GEMENI

Marte te împinge, vrea mai mult de la tine, vrea să creşti, să evoluezi, să fii mai sigur pe tine, dar nu ai cum să faci lucrurile astea decât dacă apar momente tensionate, provocări. Fii mai "înfipt". 

RAC

Aştepţi prea mult de la ceilalţi şi le pasezi lor responsabilitatea. Trebuie să îţi asumi că ori îi laşi pe ei să facă tot ce trebuie, ori zici că vrei și tu să te implici.

LEU

Astăzi te faci că nu vezi anumite lucruri şi ai aşa un exces de zel, doar să nu conștientizezi ce se întâmplă în jurul tău. Va exista o cădere mică.

FECIOARĂ 

Ai putere în perioada asta. Trebuie să te axezi pe tine. Nimeni şi nimic nu e mai important decât tine. Chiar te poţi ocupa de asta, astăzi, mult mai uşor.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel