Horgea nu mai vrea să fie prefect. ”Misiunea se încheie aici”

Prefectul de Arad, Florentina Horgea, i-a spus ministrului de Interne Marcel Vela că mandatul său a încetat odată cu adoptarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD şi că, astfel, vrea să înceteze detaşarea în funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu. 

"Odată cu adoptarea moţiunii de cenzură, consider că misiunea mea se încheie aici. Sunt un om de onoare, un om de echipă şi niciodată nu mă voi agăţa de o funcţie sau alta, aşa cum vedem de multe ori că se întâmplă în România. Fac parte din echipa Guvernului Dăncilă, astfel că am ales să plec împreună cu această echipă. Am solicitat ministrului Afacerilor Interne ca în prima şedinţă de Guvern să fie promovat un proiect de hotărâre privind încetarea detaşării mele în funcţia de prefect al judeţului Arad", a arătat prefectul, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Florentina Horgea a afirmat că, înainte de a face solicitarea către minister, s-a asigurat că Prefectura Arad 'este pregătită din toate punctele de vedere, astfel încât activitatea zilnică, dar mai ales turul doi al alegerilor prezidenţiale, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii'.

"Am încredere în personalul Prefecturii Arad, în profesionalismul acestor oameni, alături de care am muncit în ultimii doi ani şi patru luni, pentru binele cetăţenilor judeţului Arad. Nava este pe mâini bune, aşa cum se spune", a scris Horgea în comunicat.

Ea a mai arătat că este 'mândră' că a putut să reprezinte guvernul condus de Viorica Dăncilă, 'unul dintre cele mai performante guverne de după 1990'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel