Hagi, RĂSPUNS dur pentru Gigi Becali: Nu mă învață el pe mine, nu suntem la Steaua

Hagi
Hagi

Gheorghe Hagi i-a răspuns dur lui Gigi Becali după ce, finanțatorul Stelei a spus că Viitorul nu și-a folosit cei mai buni jucători în meciul cu CFR Cluj. 

Întrebat despre reacția lui Gigi Becali cu privire la folosirea unor jucători considerați mai slabi, Hagi a avut un atac dur. El i-a răspuns că la echipa pe care o conduce, face ce echipă vrea și că nu acceptă sfaturi de la Becali. 

Hagi: "Să nu-mi dea mie lecții"

"Vedeți-vă de bucătăria voastră și fiți responsabili de ce faceți. Să nu-mi dea mie lecții, că aici nu suntem la Steaua, să-mi facă mie echipa. De ce n-a jucat Coman, de ce n-a jucat Nedelcu, de ce n-a jucat altul ? Pentru că eu fac echipa. E comedie, pură comedie," a spus Gheorghe Hagi într-o conferință de presă. 

Gheorghe Hagi a replicat dur după ce Gigi Becali a insinuat că Viitorul a fost o altă echipă contra FCSB-ului, în egalul de sâmbătă, pentru că i-a avut în teren pe Vînă, Mățan și Ghiță, care n-au jucat în meciul pierdut cu CFR.

Tensiunile au loc în condițiile în care Viitorul a arbitrat indirect lupta pentru titlu jucând în două meciuri consecutive atât cu Steaua cât și cu CFR Cluj. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel