Contra - Hagi, conflict: Așteptăm scuzele. A jignit!

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra, selecționerul naționalei, s-a arătat dezamăgit de atacul dur al lui Hagi care i-a reproșat că nu l-a convocat pe fiul său, Ianis Hagi, la naționala mare. Contra spune că așteaptă scuze după atacul lui Hagi.

„Sunt dezamăgit. Mi-a promis că va da un comunicat în care va cere scuze. Nu faţă de mine. Dar au fost şi alte persoane afectate şi jignite de declaraţiile pe care le-a dat el. Şi eu sincer mă aşteptam ca el să aibă nişte scuze publice faţă de acei oameni. Dar, din păcate, nu s-a întâmplat.

Eu am vorbit cu el şi i-am zis ce argumente am avut şi cum văd eu lucrurile. I le-am explicat lui Gică Hagi. Până la urmă antrenorul echipei naţionale sunt eu, Gică Hagi este antrenor la Viitorul. El are o viziune de joc, eu am alta. Dacă pentru Gică Hagi un jucător este poate cel mai bun din România, pentru mine nu trebuie să fie la fel. Şi atunci e normal să existe opinii diferite, dar până la urmă eu sunt antrenorul echipei naţionale şi eu iau deciziile. Eu răspund pentru rezultatele echipei naţionale.

M-a deranjat cel mai tare că a zis că se fac convocările pe interese. Imaginea mea are de suferit. Şi nu o să permit nimănui, indiferent de numele său, să păteze numele meu. Am avut o discuţie lungă la telefon şi am lămurit lucrurile. Sper ca el să-mi fi înţeles punctul de vedere şi sper ca el să fi înţeles ca pe viitor să discutăm aceste lucruri faţă în faţă sau la telefon", a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel