Steaua cere SUSPENDAREA echipei CFR Cluj din Liga 1

Gigi Becali
Gigi Becali

Mișcare-bombă a Stelei în Liga 1. Gigi Becali a anunțat că stafful clubului pe care îl patronează a pornit demersurile pentru cererea de suspendare a echipei CFR Cluj din campionat. 

"Clubul Steaua a cerut suspendarea lui CFR Cluj din toate competiţiile. Cerem scoaterea lor din competiţie pentru declaraţiile date de Camora şi Dan Petrescu. Conform articolului 52, alineatul 7 cerem scoaterea definitivă din competiţie", a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Dan Petrescu a reacţionat acum într-o conferinţă de presă: "Întrebaţi conducerea despre această problemă. Personal, nu aş vrea să câştig titlul la TAS".

Declarația de la care a pornit totul 

"Prea uşor s-a dat penalty azi. Cu Viitorul a fost la fel. Nu vă mai bateţi joc de noi, ajunge! Dacă vreţi să daţi titlu altei echipe, spuneţi şi noi vom sta acasă. Nu a fost nimic nici săptămâna trecută, nici acum. Trebuie să aveţi un pic de respect. Haţegan e un arbitru foarte bun, dar tot timpul face greşeli împotriva noastră. Noi suntem suspendaţi când greşim, arbitrii ce păţesc?", a spus Mario Camora.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel