GUVERN DĂNCILĂ. Dragnea: NU mai pot sta în Guvern

Liviu Dragnea, declarațiile momentului: Tentativă de lovitură de stat!
Liviu Dragnea, declarațiile momentului: Tentativă de lovitură de stat!

Liviu Dragnea urmează să se întâlnească cu miniştrii pe tema descentralizării. Aflat la Focșani, liderul PSD a făcut o serie de precizări.

"Din punctul meu de vedere, discuția nu va fi complicată. Nu sunt un om dur, dar sunt foarte riguros și exigent. (...) Acești miniștri, membri ai cabinetului României, când au acceptat să fie miniștri și-au asumat tot programul de guvernare. Absolut tot ce scrie în program, unde la loc de cinste este și descentralizarea. Or, eu nu mai accept ca după atâta timp toți funcționarii din ministerele respective să le pună în față niște materiale care să conțină, de fapt, un șir întreg de argumente de cum și de ce nu trebuie făcut", a spus Liviu Dragnea, joi, 29 martie.

Două variante

"Au două variante foarte simple: or susțin în continuare programul de guvernare pe care l-au asumat și dau drumul la descentralizarea sectorială pe fiecare minister pe care îl conduc, sau, dacă nu-și asumă programul, nu mai pot sta în Guvern. Ăsta nu este un Guvern alandala. Este un Guvern care pune în practică un program de guvernare, care nu e ușor. Deci, o să am o discuție, din partea mea, foarte deschisă și foarte veselă", a declarat Liviu Dragnea.

[citeste si]

"Care nu acceptă înseamnă că nu acceptă programul de guvernare, și nu poți să stai în Guvern cu unii care trag în altă direcție. Dar eu sunt sigur că toți vor accepta", a adăugat liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel