Gigi Becali, ironizat după ce l-a pus pe Dinu Todoran antrenor la FCSB. "Următorul va fi ÎPS Teodosie?"

ÎPS Teodosie / Facebook Arhiepiscopia Tomisului
ÎPS Teodosie / Facebook Arhiepiscopia Tomisului

Valeriu Răchită, fost jucător şi oficial la Petrolul Ploieşti, l-a ironizat pe Gigi Becali după ce acesta l-a pus antrenor la FCSB pe Dinu Todoran, deşi nu are experienţă la nivelul Ligii 1. 

”Nu l-am văzut semnând contractul, eu zic să mai așteptăm. Așa a fost și Șumudică antrenor, au fost mai mulți. Să ne așteptăm ca următorul antrenor sa fie Teodosie (n.red. arhiepiscopul Tomisului ) sau cine? Eu nu înțeleg de ce patronul nu își dă seama că face rău propriului club. Următorul modul de licență PRO să îl ținem la mănăstire undeva. A zis: 'Domnule, dacă este la biserică, dacă este evlavios, băiat cuminte, eu zic să îl luăm antrenor la FCSB!' Următorul cantonament probabil se va face la vreo mânăstire, într-un lăcaș de cult, ca toți jucătorii FCSB-ului să devină evlavioși. La următorul fault, să își ceară scuze public că au faultat.

Eu îl pot înțelege pe Dinu Todoran dintr-un punct de vedere că a ales FCSB, dar din punctul antrenorului, nu pot înțelege. De ce a mai făcut licența PRO? De ce să te mai duci la scoală? Ca să facă un ciclu săptămânal și echipa și schimbările să fie decise de alții?

Profesionalismul în cadrul clubului FCSB este la cote minime, iar o mare vină o poartă și managerul care este acolo, pentru că nu își face meseria. Nu știu dacă nu este lăsat sau nu poate, dar diferența dintre FCSB și CFR s-a făcut și din punctul de vedere al managerului”, a declarat Vivi Răchită la Pro X.

FCSB a pierdut din nou titlul în Liga 1, în faţa celor de la CFR Cluj. În ultima etapă, CFR s-a impus acasă cu FCSB, scor 2-0, şi a primit trofeul de campioană. 

De unde au plecat ironiile 

După ce l-a anunţat pe Dinu Todoran ca noul antrenor de la FCSB, Gigi Becali spunea despre acesta că este credincios şi că în momentul în care l-a sunat, era la mănăstire. 

”Am ales un antrenor pe criteriu de cumințenie, un om cuminte, un om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune, ca să-l punem la Academie, să colaborăm cu el.

L-a sunat Meme și i-a zis că e la biserică pentru că e sărbătoare mare, Sfinții Constantin și Elena. Dacă era la biserică, atunci am zis că nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat deja”, a declarat Becali pentru Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel