Gigi Becali îi dă dreptate lui Reghecampf: Nu l-a pus Anamaria Prodan la Steaua. Ea a fost ZERO!

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a dat dreptate lui Laurenţiu Reghecampf, privind numirea acestuia ca antrenor la Steaua Bucureşti. 

În podcastul lui Cătălin Măruţă, Laurenţiu Reghecampf a afirmat că nu Anamaria Prodan l-a adus pe el la Steaua, ci performanţele anterioare. Patronul FCSB i-a dat dreptate. 

"A negociat ea clauza că în loc de un milion a dat 800.000 de euro!? 'Câți bani vrei să-ți dau ca să mi-l dai pe Reghe?' Așa a spus. Puteam să iau 2-300.000 de euro, dar i-am zis că nu mai vreau niciun ban, că am făcut atâtea cu el. Avea clauză de un milion.

Reghe s-a pus el la FCSB! Ea (n.r. fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf) a fost zero în instalarea lui Reghecampf. Nimeni nu a venit să mă influențeze. A fost la Snagov, la Chiajna și a reușit, așa l-am pus. Reghe a demonstrat, eu voiam să îl iau.

Nimeni niciodată nu m-a influențat să pun vreun antrenor, în niciun caz pe Laurențiu Reghecampf. Nici măcar Meme nu mă poate influența să iau un antrenor. Niciodată în viața lui n-a încercat. Cu atât mai puțin Anamaria.

Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos.

O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu", a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

Anamaria Prodan, răspuns pentru Reghecampf: Care câştiguri? L-au dat afară şi nu ştiam ce să facem

"Tac din gură de rușinea lui. Noi nu munceam noi pentru banii ăia? Știi ce spune prin oraș? Zice 'Ana n-a muncit o zi în viața ei, nu știe să facă bani. Eu pot să transfer banii oricând'. Nu poți, prietenul meu. Nu ai cum să transferi banii în contul Corinei.

Eu încă aflu acum despre tot felul de nenorociri, găsesc transferuri din contul nostru în contul Corinei. Care zeci de milioane?! Hai să terminăm cu milioane de euro câștigate de Reghecampf. El și echipa lui luau 1,9 milioane de euro. Te rog eu, lasă-mă. L-au dat afară și nu știam ce să mai facem. A stat șapte luni pe bară și nu-l mai voia nimeni.

Care câștiguri? Vrei să scot contractele lui? Îi ceream eu voie lui Reghecampf? Eu mi-am luat genți singură. Beleaua era că îmi lua gențile și ceasurile ca să le dea altora”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel