Gică Hagi, după ce fiul său, Ianis, a fost titular pentru Alaves: "E un jucător consacrat, se reprezintă singur" 

Gică Hagi este foarte fericit că fiul său Ianis a jucat primul meci ca titular în Primera Division, la noua sa echipă, Alaves. 

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers în Spania, la Alaves. S-a vorbit mult timp că Gheorghe Hagi s-a zbătut foarte mult și și-a folosit relațiile pentru a pune presiune pe managerii echipelor pentru ca Ianis să prindă cât mai multe minute. Acesta ar fi și motivul pentru care s-a ajuns la situația în care Ianis să joace la Alaves, o echipă dintr-un campionat puternic, dar unde nu există presiunea câștigării titlului, așa cum se întâmpla în Scoția, la Rangers.

Așa cum era de așteptat, Gheorghe Hagi este foarte fericit că fiul său a început ca titular meciul cu Alaves. Hagi spune că fiul său a ajuns un fotbalist consacrat care a început să se reprezinte singur. 

"Ianis deja este consacrat, Ianis deja are o vârstă, Ianis deja se reprezintă singur! E important că a intrat într-un campionat super competitiv, unul dintre cele mai competitive… sau cel mai tehnic campionat! Sperăm să crească, să înveţe mult şi să se dezvolte şi apoi să ajute echipa lui să îşi îndeplinească obiectivele. Să joace bine şi cred că o va face. Şi sperăm să fie un jucător important al României," a spus Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi, titular pentru Alaves care a pierdut pe teren propriu

Din păcate pentru Alaves, Ianis nu și-a ajutat foarte mult echipa care a jucat pe teren propriu și a pierdut meciul. 

Deportivo Alaves a suferit o înfrângere pe teren propriu în fața formației Athletic Bilbao, într-un meci disputat vineri seara, care a marcat debutul etapei a 6-a a campionatului de fotbal din Spania. Scorul final a fost de 0-2 în favoarea oaspeților.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 18, grație unui gol marcat de Inaki Williams, iar ulterior și-au consolidat avantajul în repriza a doua, când Oihan Sancet a înscris în minutul 76.

Ianis Hagi a fost inclus în echipa de start a lui Alaves pentru acest joc, dar a fost înlocuit în minutul 67.

Ca urmare a acestei înfrângeri, Athletic Bilbao a urcat provizoriu pe locul al treilea în clasament, având 13 puncte, la egalitate de puncte cu FC Barcelona. Echipa catalană urma să joace sâmbătă pe teren propriu împotriva lui Celta Vigo. În schimb, Deportivo Alaves ocupă poziția a 14-a în clasament, cu doar 6 puncte acumulate în acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel