Geoană se alătură Guvernului condus de Ponta

Geoană Ponta
Geoană Ponta

Senatorul PSD Mircea Geoană se va alătura Executivului condus de Victor Ponta și va deveni înalt reprezentant al Guvernului, urmând să se ocupe de proiecte strategice şi de diplomaţie publică. Informaţia a fost prezentată în ediția de duminică a emisiunii "Punctul de întâlnire", de la "Sunt discuţii despre diverse formule în care să pot să aduc diverse servicii ţării. (...) Dacă va fi nevoie de mine, o voi face fără ezitare, doar să fiu solicitat şi să pot să dau bruma de experienţă și de contacte pe care le am.

Dacă este un loc în echipă, îl ocup cu dragă inimă şi îl fac cum am învăţat că se face treaba în politică", a transmis senatorul PSD.

"De mai mult timp am discutat cu domnul Geoană toate temele importante de politică externă, şi sigur că simt nevoia - alături de ministrul de externe Corlăţean şi de consilierii mei - a unei persoane cu experienţa şi pregătirea lui Geoană, pentru că este extrem de utilă. M-am bucurat că vrea să ne sprijine în nişte lucruri importante", a declarat și premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel