Gafă în Guvern. Ministrul Educației, REVOCARE din greșeală. Prima reacție

Ministrul Educației, Liviu Pop, a revocat 13 inspectori școlari generali. Din greșeală, a fost revocat inspectorul general din Ialomița, în locul celui din Arad. 

Printre cei 13 inspectori demiși se numără și Luminiţa Barcari, inspector şcolar general în Ialomiţa, care susține că a fost înlocuită pe nedrept. Ei i se reproșează greșelile făcute de inspectorul școlar general din Arad. Ea a afirmat că a primit prin fax documentul prin care este anunțată cu privire la revocare. 

Întrebat dacă citește ceea ce semnează, ministrul a afirmat că nu el este cel care a semnat ordinul, ci un secretar de stat, iar problema a fost remediată. 

”Citesc ordinele de ministru întotdeauna când semnez. Ordinul din vinerea respectivă nu a fost semnat de mine, ci de un secretar de stat. A fost o eroare materială îndreptată foarte repede. Am înțeles mesajul pe care-l transmite cineva din zona Aradului, nu mă interesează. Termenul este de 15 zile, l-a avut, astăzi expiră. Subiectul este închis”, a afirmat ministrul Educației, Liviu Pop, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel